Dieren healing

Heeft u in in Google gezocht naar Dieren Healing? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik heb een enorme passie voor het welzijn van dieren. Ik geloof dat je een ander zover kan genezen als dat je zelf genezen bent, het werk is voor mij dus een echte uitdaging!

Wat is dieren healing?

De dieren healing houdt in dat onze emoties en gedachten en alles wat we meemaken blokkades kunnen geven in ons energetisch veld. Als hier niks aan gedaan wordt krijgen we uiteindelijke fysieke klachten. Tijdens de healing ga ik op zoek naar blokkades in het lichaam van het dier. 

Werkwijze van dieren healing

Tijdens de healing spreek ik met de eigenaar waarbij ik de link probeer te vinden tussen het probleem dat speelt bij het dier en bij de eigenaar. Op deze manier probeer ik bewustwording te creëren bij de eigenaar en dat geeft healing op bepaalde niveau's waardoor dat het lichaam kan genezen.

Dieren healing interessant voor u?

Dieren healing pas ik voornamelijk toe bij paarden en af en toe honden. Wil je graag meer weten over mijn werkwijze tijdens dieren healing? Of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!