Holistisch dierenarts Lommel

Zocht u op Holistisch dierenarts Lommel? Dan bent u op zoek naar mij! Vanuit mijn passie voor dieren, heb ik de kans gekregen om deze passie te ontwikkelen en in te zetten om dieren met hun eigenaar dichter bij elkaar te brengen. Als holistisch dierenarts ga ik het dier in al zijn aspecten en relaties bekijken, om zo een band te creëren tussen mens en paard. De Holistisch dierenarts in Lommel richt zich bij de behandeling op het herstel van de totaliteit van het dier en zijn leefwereld, gezien een prbleem zich nooit beperkt tot één onderdeel.

De harmonie tussen mens en dier

De historie, het voer, de arbeid en het fysieke lichaam spelen een rol in de toestand van het dier. De behandeling bestaat uit blokkades in het lichaam op te heffen en de doorstroming van energie te verbeteren aan de hand van acupunctuur. Ik ga in het geval van verstoring, het lichaam van mens en dier harmoniseren. Dus op zoek naar een Holistisch dierenarts in Lommel? Dan kunt u bij mij terecht!