Professionele dieren healing

Professionele dieren healing is iets waar ik met veel plezier aan werk. Ik heb veel passie voor het werken en het welzijn van dieren. Het werk zie ik als een enorme uitdaging!

Dieren healing

Veel mensen weten niet goed wat dieren healing is. Het belangrijkste om te weten is dat gedacht en emoties kunnen leiden tot blokkades in ons energetisch veld. Als deze blokkades niet worden opgeheven krijgen we uiteindelijk klachten. 

Healing sessie

Tijdens een healing sessie ga ik eerst opzoek naar de blokkades in het lichaam van het dier. Ook overleg ik met de eigenaar en probeer ik het verband te vinden tussen het probleem bij het dier en bij de eigenaar. 

Bewust worden

Wat ik erg belangrijk vind is het creëren van bewustwording bij de eigenaar. Deze bewustwording leidt tot healing op verschillende niveau's waardoor het lichaam goed kan genezen. Ik voer mijn werkzaamheden voornamelijk uit bij paarden en soms honden.

Dieren healing lijkt me interessant

Wil je meer weten over dieren healing? Heb je interesse in een gesprek of afspraak met betrekking tot dieren healing? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op. Ik kan dan bekijken wat ik voor u kan betekenen.